<img alt="" src="https://secure.tray0bury.com/193812.png" style="display:none;">

OUTPUT BASSERET SIKKERHED

ON-SITE SIKKERHED

EVENTSIKKERHED

ESSEC er en dattervirksomhed til EAGLE SHARK A/S, og tilbyder bevogtning og sikkerhedsløsninger til alle typer af events og arrangementer.

Alle vores medarbejdere har baggrund i Forsvaret eller Politiet, og denne baggrund har udviklet deres evner til at planlægge og udføre komplekse opgaver, samtidig med at de er omstillingsparate og har særlige menneskelige og kommunikative evner.

ESSEC tilbyder komplette sikkerhedsløsninger, dvs., at vi står for hele den sikkerhedsmæssige planlægning og afvikling.

Når vi får stillet en opgave, løses den i tæt dialog med kunden, og vi udvælger de medarbejdere, der har den rette profil. Vi kan stille med forskellige typer af medarbejdere, alt efter hvad der er behov for. Vi har både uniformerede medarbejdere, der tydeligt udstråler autoritet, og medarbejdere, som er mere diskrete i deres fremtoning ved enten at være iklædt civilt tøj eller jakkesæt.

Vores forbindelse til sikkerhedsfirmaet EAGLE SHARK gør, at vi udover eventsikkerhed hurtigt kan tilbyde ekstra sikkerheds-tjenester i form af f.eks. personbeskyttelse, overvågning, skjult observation eller lignende.

Udover at tilbyde bevogtning og sikkerhedsløsninger ved events, udbyder ESSEC også kurser i eventsikkerhed og andre former for sikkerhed generelt.

Referencer

Justin Bieber

(København)‍‍

IRON MAIDEN

(København)‍‍

Gulddreng

(København)

Lufthavnen

(København)‍‍

Renault‍‍

(Købehavn & Fin‍land)‍‍

DFDS

(København)

Bacon

(København)

Mogens Dahl koncertsal

(København)

Chanel

(København)

E‍‍SSEC ApS

‍Frederiksgade 7. 3 sal

1265 København K

T: 71 99 19 19

E: [email protected]

Job

Home